پیام خود را بنویسید

ضوابط فنی و بهداشتی : ضوابط فنی و بهداشتی

ضوابط فنی  و بهداشتی

با کلیک کردن بر روی هر موضوع فایل آن را دانلود کنید.



تأسیس و بهره برداری

افزودنی و نگهدارنده های مجاز۱

افزودنی و نگهدارنده های مجاز۲

انبارهای مواد غذایی

آب معدنی

GMPعمومی

آدامس

برچسب گذاری-۱

برچسب گذاری-۲

برنج وارداتی

بسته بندی و ظروف -۱

بسته بندی و ظروف -۲

بسته بندی و ظروف -۳

بسته بندی و ظروف -۵

پروبیوتیک

حد فاصل با آلاینده ها

خشکبار-۱

خشکبار-۲

خشکبار-۳

خشکبار-۴ 

روغن-۱

روغن-۳

روغن-۴

روغن-۵

روغن-۶

ژلاتین خوراکی

سبزیجات خشک، تازه و منجمد

شکلات و فرآورده های کاکائویی

شناسه نظارت

حلوا ارده

غذاهای آماده  و نیمه آماده مصرف۱

غذاهای آماده  و نیمه آماده مصرف۲

غنی سازی

فرآورده های تخم مرغ

فرآورده های گوشتی

فرآورده های یخی

فرآوری میوه ها

قند و شکر

کنسروی-۱

لبنی

شناسه نانوایی-۱

شناسه نظارت

محصولات آردی-۲

محصولات آردی-۲

محصولات فرآیند شده

مکمل رژیمی- غذایی

نمک طعام

مالت

یخ خوراکی

دستورالعمل اجرایی حداقل ضوابط برچسب گذاری فرآورده های غذایی و آشامیدنی

                             ********************************************************************************

 برچسب گذاری سال ۹۳
 اصلاحیه نشانگر رنگی تغذیه ای 
 فایل نرم افزار  برچسب گذاری( فرمت اکسل)

                                              *****************************************************




CAPTCHA
دفعات مشاهده: 5648 بار   |   دفعات چاپ: 413 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به معاونت غذا و دارو دانشگاه می باشد.