برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت
:: ::
صفحه اصلی::
گالری تصاویر::
شبکه بهداشت و درمان گنبد::
مرکز بهداشت گنبد::
اخبار جدید::

رویدادهای شهرستان

گرامیداشت روز جهانی کودک

گرامیداشت روز سالمند

فایل های آموزشی

سند چشم انداز 20 ساله

نقشه علمی سلامت

حاکمیت بالینی

متن نهایی جزوه حاکمیت بالینی

:: اخبار جدید : اجرای برنامه طعمه گذاری لانه جوندگان در گنبدکاووس ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۳/۲ |
 در راستای کنترل بیماری سالک در شهرستان گنبد و اجرایی نمودن تعهدات پیش بینی شده نقشه راه که یکی از بندهای آن برنامه طعمه گذاری لانه جوندگان حاشیه روستاهای الوده به سالک می باشد با هماهنگی های بعمل آمده با هنگ مرزی اترک ، بخشداران بخش مرکزی و داشلی برون و همکاری دهیاران روستاها طعمه گذاری لانه جوندگان اجرا گردید.

دراجرای این طرح تعداد 13 روستا از بخش مرکزی - 33 روستا از بخش داشلی برون و 13 پاسگاه نوارمرزی طعمه گذاری شد.

این برنامه با بکارگیری 183 نفر کارگر تامین شده از سوی دهیاران -54 نفر مشارکت های مردمی و 38 نفر سرباز ،و با آموزش و نظارت ناظرین بهداشتی انجام شد.

دفعات مشاهده: 1153 بار   |   دفعات چاپ: 285 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 6 بار   |   0 نظر

Gonbad Kavoos
Persian site map - English site map - Created in 0.053 seconds with 990 queries by yektaweb 3300