بیمارستان شهید مطهری گنبد
نشریات::
بهبود کیفیت::
مدیریت خطا::
مدیریت "خطر حوادث و بلایا"::
مدیریت ایمنی بیمار::
اخبار بیمارستان::
ارتباط با ما::
رسیدگی به شکایات::
محک
انجمن تالاسمی ایران
سامانه آموزش مداوم

پایگاه اطلاع رسانی خود مراقبتی
کلینیک دیابت بیمارستان طالقانی گنبد

پیشنهادات و انتقادات

:: اخبار بیمارستان : دیدار با امام جمعه گنبد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۱۲/۱۶ |

دیدار مدیران ارشد عرصه سلامت واعضاء شورای بسیج جامعه پزشکی با امام جمعه گنبد کاوس برگزار گردید در این دیدار پس از گزارش عملکرد ودستاورد های عرصه سلامت از بدو انقلاب تاکنون توسط دکتر رحیم زاده رئیس شبکه بهداشت ودرمان و جذب نیرو جهت بهره برداری از بیمارستان تازه تاسیس پیامبر اعظم (ص)نکاتی را مطرح نمودند سپس امام جمعه گنبد حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا سبحانی در خصوص نعمت هایی که خداوند با برکت این انقلاب به مردم این منطقه عنایت فرموده وپیشرفت در عمل جراحی در منطقه وانجام تخصصی ترین عملها ی جراحی با تامین تجهیزات پزشکی پیشرفته در کمک به شناسایی بیماران وخدمت رسانی به مردم از مسئولین قدر دانی بعمل آوردند .

AWT IMAGE                       AWT IMAGE

دفعات مشاهده: 1096 بار   |   دفعات چاپ: 239 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 9 بار   |   0 نظر

بیمارستان مطهری گنبد
Persian site map - English site map - Created in 0.044 seconds with 1000 queries by yektaweb 3351