صفحه اصلی::
شبکه بهداشت و درمان::
مرکز بهداشت شهرستان::
مراکز بهداشتی و درمانی::
فناوری اطلاعات و ارتباطات::
مجمع خیرین سلامت::
کانون بسیج جامعه پزشکی::
بایگانی اخبار::

زیربخش‌های پایگاه
آخرین مطالب بخش
:: کمیته آموزش مهر ماه 97 مرکز بهداشت مراوه تپه برگزار گردید
:: حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان مراوه تپه در مراسم غبارروبی و عطر افشانی گلزار شهدای شهر مراوه تپه
:: حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان مراوه تپه در نشست میز خدمت
:: بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از پروژه های مرکز بهداشت مراوه تپه
:: برگزاری جلسه شورای بهورزی شهریور ماه 97 مرکز بهداشت مراوه تپه
:: گروه مدیریت مرکز بهداشت شهرستان در راستای مصوبات گروه مدیریت مرکز بهداشت استان
:: تبریک مدیریت شبکه بهداشت و درمان مراوه تپه به نیروهای 115 به مناسبت روز فوریت های پزشکی
:: جلسه هماهنگی برگزاری مراسم روز فوریتهای پزشکی در شهرستان مراوه تپه
:: برگزاری جلسه گروه مدیریت شهرستان مراوه تپه
:: تشکیل کمیته خرید تجهیزات مرکز بهداشت شهرستان مراوه تپه
آیا از محتوای سایت رضایت دارید ؟
بله
خیر
نظری ندارم

سایت وزارتخانه وسازمانهای دولتی
:: فناوری اطلاعات و ارتباطات : مراسم کلنگ زنی مرکزبهداشتی درمانی و تسهیلات زایمانی گلیداغ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۱۲/۱۲ |

کلنگ زنی مرکز بهداشتی درمانی و تسهیلات زایمانی دهستان گلیداغ در مورخه 92/12/11 با حضور ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی گلستان ،  معاونین وی  ، نماینده محترم مردم شریف ( شهرستان های مینودشت ، گالیکش ، کلاله و مراوه تپه )  در مجلس شورای اسلامی ، سرپرست محترم شبکه و مرکز بهداشت شهرستان مراوه تپه ، امام جمعه محترم گلیداغ ، کارشناسان مرکز بهداشت شهرستان مراوه تپه ، دهیار و شورای اسلامی و اهالی محترم دهستان گلیداغ انجام گرفت .

دفعات مشاهده: 1645 بار   |   دفعات چاپ: 243 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 15 بار   |   2 نظر

CAPTCHA code

نظر ارسال شده توسط نام يا پست الكترونيك در تاریخ ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
انشا...مبارکه