کارشناس سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس در گفتگو با رابط وبدا اعلام کرد: کودکان در سنین مدرسه علاوه بر سه وعده غذای اصلی به میان وعده نیز نیاز دارند. در این سنین کودکان برای در حدمطلوب نگهداشتن فعالیت سیستم عصبی و عملکرد مغز به خوردن غذا در وعده های بیشتری نیاز دارند و باید در فاصله صبح تا ظهر و ظهر تا شب، میان وعده مصرف کنند. این در حالی است که کودکان ساعت هایی از روز را در مدرسه می گذرانند بنابراین در یکی از ساعات صرف میان وعده، در مدرسه هستند. تمایل به مصرف میان وعده ها توسط کودکان دبستانی بعد از مدرسه و به عنوان عصرانه با افزایش سن بیشتر می شود. آنها دوست دارند که از غذاهای آماده و غیرخانگی مانند انواع ساندویچ های سوسیس و کالباس و همبرگر استفاده کنند. بنابراین خانواده ها باید دراین دوران آموزش های لازم جهت اصلاح الگوی مصرف موادغذایی را به کودکان ارائه دهند. دانش آموزان باید بدانند موادی مانند چیپس و پفک ارزش غذایی کمی دارند و باید ازموادی که دارای ارزش غذایی هستند مانند انجیر خشک، توت خشک، بادام، پسته، گردو و برگه میوه ها و انواع میوه و ساندویچ های خانگی مانند پنیر و سبزی، انواع کوکو و کتلت، نان و حلوا شکری، نان و پنیر و خرما به عنوان میان وعده ها استفاده کنند. این مواد غذایی نسبت به غذاهای آماده و فست فودها مفیدتر و کم هزینه تر بوده و جهت رشد و سلامت کودکان استفاده از این مواد غذایی موثر است. گفتنی است: کودکانی که دائما گرسنه هستند و خوب تغذیه نمی شوند دچار تاخیر رشد خواهند شد. |